Pitane Mobility
Business Suite 
voor elke vervoerscentrale

Ontdek zelf de functionaliteiten van een alles-in-één agendapakket

imac planbord image 1500

Met het Pitane Mobility agendapakket bent u volledig voorzien.

Wij verzorgen bij onze klanten vele duizenden ritopdrachten per dag. Of het nu gaat om een kleine centrale met enkele tientallen ritten per dag of een grote verkeersleiding met ruim 7000 ritten per dag, de Pitane Mobility software doet wat het moet doen tegen zeer betaalbare tarieven.

Pitane Mobility kunt u op elk ogenblik gemakkelijk uitbreiden zodat uw software meegroeit met de behoefte binnen uw onderneming. Wij verhuren onze software zodat u nooit voor zware investeringen komt te staan.

STAMGEGEVENS

In de stamgegevens vindt u alle basisgegevens van klant, chauffeur en wagen

Nooit meer rondslingerende papieren met gegevens

Verzamel alle data van uw klant, personeel en wagenpark in één agendapakket. Dat scheelt u een berg papierwerk en biedt u de mogelijkheid sneller gegevens terug te vinden zoals reiziger machtigingen, personeelscontracten of schadeformulieren van uw volledige wagenpark.

personeelsdossier

Klanten

Volledige registratie van alle basisgegevens van uw klant. Van NAW gegevens tot overzicht gereden rit opdrachten en facturen

Personeel

Alle personeelsgegevens in één pakket. Van NAW gegevens tot contractafspraken. Alles is terug te vinden in Pitane

Wagenpark

Het bijhouden van uw volledige wagenpark was nog nooit zo eenvoudig. Met de RDW koppeling heeft u een actueel overzicht

Tabellen

Tabellen zijn gevuld met standaardwaarde maar zijn aan te vullen indien gewenst. Denk hierbij aan kenmerken en indicaties van reizigers, vaste adressen, standaard mailberichten, artikelen, wagensoorten en zorginstellingen

administratie werk
ADMINISTRATIE

Alles wat u factureert is in te stellen via de tabellen. Ontbrekende artikelen zijn hier toe te voegen, grootboeknummers zijn aan te maken en juiste koppelingen voor uw boekhouding zijn instelbaar.

ZORGVERVOER

Wanneer u declareert via VECOZO dient u enkele gegevens juist in te stellen via de tabellen. Denk hierbij aan juiste zorgverzekeraars met daarbij juiste codes maar ook bestemming en prestatiescodes zijn hier in te stellen.

cropped vecozo logo 1
PLANNING | NOTEERRITTEN| GROEPSVERVOER

Meer weten over planning? Lees er niet over maar ervaar het in een demonstratie van onze software.

Versturen van offertes 
en facturen was nog nooit zo makkelijk.

Vanuit ritstaatverwerken worden facturen automatisch aangemaakt voor de juiste debiteur.

Extra kosten toevoegen op de factuur is mogelijk door middel van het toevoegen van een factuurregel. Wanneer de factuur definitief gemaakt is en verstuurd is aan uw debiteur kunt u de journaalposten eenvoudig exporteren om deze vervolgens in te lezen in uw boekhoudpakket.

Versturen

Direct digitaal facturen vanuit de software, opslaan als PDF of afdrukken op briefpapier.