WordPress, wie heeft er tegenwoordig nog niets over gehoord? Een van ‘s werelds meest gebruikte platformen voor het bouwen van een website. Van kleine tot grote bedrijven, particulier of zakelijk, WordPress wordt voor bijna elk doeleinde gebruikt.

Pitane Mobility WordPress booking

Om deze reden hebben wij dan ook de Pitane Mobility WordPress Plugin in het leven geroepen. Met deze plugin kunt U uw klanten op een zeer eenvoudige manier afstandsberekeningen laten uitvoeren met de door U gekoppelde tarieven. Zo krijgt de klant direct een juiste indicatie van prijs wanneer hij of zij een rit bij uw centrale wilt boeken.

Door middel van Google Autocomplete is het voor iedereen uiterst eenvoudig adressen op te zoeken. Hoe meer de klant invult, des te minder suggesties er overblijven.

Na het bevestigen van het ophaal en bestemmingsadres kan de klant de ritprijs laten berekenen. Op basis van zowel taxi als bus wordt er een prijs berekend en heeft de klant de mogelijkheid deze te selecteren.

Wanneer de klant doorgaat met de boeking vragen wij nog enkele persoonsgegevens in te vullen ter bevestiging.

De Pitane Mobility WordPress Plugin is de aanvulling voor uw bedrijf. Uw klant is direct op de hoogte van de kosten voor zijn of haar vervoer.


Boek een taxi
Datum - tijd ophalen
Passagiers
Rolstoelen
Koffers