Locaties

Door het toevoegen van locaties kunt u eenvoudig verschillende locaties toevoegen per route.

Opdrachtgevers

Elke locatie wordt gekoppeld aan een opdrachtgever. Zonder opdrachtgevers zijn er geen routes.

Reizigers

Voeg eenvoudig reizigers toe aan routes. Door het normeren van de routes wordt automatisch de instaptijd berekend.

De meest eenvoudige manier om routes te maken. Ontdek de Pitane groepsvervoer module

Vernieuwd en razend snel en op een zeer eenvoudige manier zelf routes samenstellen. Voeg alle reizigers toe en laat de software de rest doen.

Gedetailleerde route informatie

Naast de standaard rapportages welke uit te draaien zijn in de groepsvervoer module hebben we ook een aantal functionaliteiten in de software opgenomen om snel een gedetailleerd overzicht te krijgen van de samengestelde route.

Alle tijden netjes berekend op basis van de normering. Zo weet u precies wanneer uw chauffeurs moeten starten met hun dienst en wanneer zij zullen eindigen.

Op basis van de normering is het mogelijk de volledige route op kaart weer te geven om zo het volledig reistraject in te zien van de route.

Het komt voor dat uw persoonlijke voorkeur voor het rijden van een route anders is dan dat wat de software berekend. Door het wijzigen van de richttijden kunt u altijd de in- en uitstapposities wijzigen binnen de route.

Super snel normeren

Met de laatste verise van de Pitane Mobility Groepsvervoer module werken uw mensen nog efficiënter door de wachttijd van het normeren weg te halen bij de gebruiker.

“Door de normering naar de achtergrond te verplaatsen hebben we de Groepsvervoer module nog efficiënter kunnen maken. De gebruiker hoeft niet meer te wachten tot zijn route genormeerd is. Zij kunnen door met hun werkzaamheden terwijl de processen op de achtergrond de volledige normering afwerken.”

Sam Saey