Locaties

Door het toevoegen van locaties kunt u eenvoudig verschillende locaties toevoegen per route.

Opdrachtgevers

Elke locatie wordt gekoppeld aan een opdrachtgever. Zonder opdrachtgevers zijn er geen routes.

Reizigers

Voeg eenvoudig reizigers toe aan routes. Door het normeren van de routes wordt automatisch de instaptijd berekend.

De meest eenvoudige manier om routes te maken. Ontdek de Pitane Mobility groepsvervoer module

Vernieuwd en razend snel en op een zeer eenvoudige manier zelf routes samenstellen. Voeg alle reizigers toe en laat de software de rest doen.

Maak kennis met de nieuwe groepsvervoer module

Op donderdag 3 juni 2021 van 10:00 tot 11:00 uur, donderdag 10 juni 2021 van 10:00 tot 11:00 uur en donderdag 17 juni 2021 van 10:00 tot 11:00 uur zullen er Teams sessies gehouden worden met daarin de uitleg over het werken in de nieuwe Pitane Mobility Groepsvervoer module. Wilt u ook deelnemen? Schrijf in via onderstaand formulier en u ontvang de Teams uitnodiging voor de geplande datum in uw mail.

GroepsvervoerTeams
Naam
Naam
Voornaam
Achternaam

Super snel normeren

Met de laatste verise van de Pitane Mobility Groepsvervoer module werken uw mensen nog efficiënter door de wachttijd van het normeren weg te halen bij de gebruiker.

“Door de normering naar de achtergrond te verplaatsen hebben we de Groepsvervoer module nog efficiënter kunnen maken. De gebruiker hoeft niet meer te wachten tot zijn route genormeerd is. Zij kunnen door met hun werkzaamheden terwijl de processen op de achtergrond de volledige normering afwerken.”

Sam Saey