PITANE COMPACT

COMPACT VOOR ZELFSTANDIG ONDERNEMERS

Een zeer voordelige optie voor de zelfstandige taxichauffeur

GATE12 PORTAAL

Op het GATE12 portaal registreert u eenvoudig wie u bent en met welk type wagen u rijdt. Deze gegevens zijn noodzakelijk voor het gebruik van de Pitane Driver applicatie. Daarnaast ziet u uw volledig historie per dienst.

PITANE DRIVER

Met de Pitane Driver chauffeursapplicatie logt u eenvoudig in met uw account en kunt u uw dienst starten via de applicatie. Door de registratie van instap ritten op de app. ziet u deze gegevens terug in het portaal.

KOPPELING

Bent u een Belgische taxichauffeur? Pitane Compact koppelt op de Chiron databank. Hierdoor is Pitane Compact een zeer voordelige optie om aan de Belgische wetgeving te voldoen, het koppelen aan Chiron.

CONTRACT

Uw contract betaald u vooruit. Na betaling van de eerste periode wordt uw omgeving volledig geïnstalleerd en geconfigureerd voor gebruik. Na de standaard contractperiode conform onze Algemene Voorwaarden is Pitane Compact maandelijks opzegbaar via  finance@censys.nl.

VEELGESTELDE VRAGEN

Is Pitane Compact geschikt voor mijn bedrijf?

Pitane Compact is ontwikkeld voor de zelfstandige taxichauffeur. Wanneer u op zoek bent naar een voordelig systeem voor uw ritregistratie biedt Pitane Compact de oplossing voor uw vraag. Pitane Compact kan enkel gebruikt worden voor één chauffeur en één wagen, het registreren van meerdere chauffeurs en wagens is niet mogelijk via Pitane Compact.

Mijn bedrijf groeit, groeit Pitane Compact met mij mee?

Pitane Compact is eenvoudig uitbreidbaar naar Pitane Mobility Business Suite. Met Pitane Mobility Business Suite heeft u de mogelijkheid uw klantgegevens, personeelsgegevens en wagenpark te registeren. Houdt u eenvoudig een volledige voorplanning bij en kunt u uw facturen versturen vanuit de software gericht aan uw klant.

Wat is een Chiron koppeling?

Pitane Compact is eenvoudig uitbreidbaar naar Pitane Mobility Business Suite. Met Pitane Mobility Business Suite heeft u de mogelijkheid uw klantgegevens, personeelsgegevens en wagenpark te registeren. Houdt u eenvoudig een volledige voorplanning bij en kunt u uw facturen versturen vanuit de software gericht aan uw klant.

Wat is de levertijd van Pitane Compact?

Pitane Compact wordt opgeleverd binnen 3 tot 5 werkdagen na ontvangst van de benodigde gegevens en betaling van de eerste periode.

Betaal ik naast een vast bedrag per maand ook nog per rit?

Nee, bij het gebruik van Pitane Compact betaalt u niet extra per ritopdracht. U betaald een vast bedrag per maand vanaf 49,95 excl. BTW.

Pitane Compact is de oplossing voor zelfstandig ondernemers.

INRICHTING EN WERKING VAN PITANE COMPACT

Welke gegevens zijn benodigd voor de inrichting?

Wij ontvangen graag de volgende gegevens per mail voor de inrichting van Pitane Compact. U kunt deze mailen aan info@agendapakket.nl of door onderstaand aanvraag formulier in te vullen.

 • Bedrijfsnaam
 • KBO-Nummer (enkel voor Belgische bedrijven)
 • BTW-Nummer
 • Straat + Huisnummer
 • Postcode + Woonplaats
 • Bedrijfsvoerder of contactpersoon
 • Telefoonnummer
 • Emailadres (administratie)
Welke gegevens moet ik invoeren op GATE12?

Voor een volledige werking van Pitane Compact vragen wij u in te loggen met de door u ontvangen inloggegevens op de tevens door u ontvangen GATE12 link. Hier dient u onder Mijn Account uw chauffeursgegevens en wagengegevens zo volledig mogelijk in te vullen met in.

Hoe mail ik een ritbon?

Vanuit Pitane Driver is het mogelijk een ritbon te versturen aan uw klant. Standaard worden deze verstuurd vanuit een standaard Pitane emailadres. Uiteraard is het mogelijk om dit te versturen met een eigen emailadres. Indien dit gewenst is vragen wij u contact op te nemen met onze helpdesk via helpdesk@pitane.nl.

Hoe kan ik koppelen aan de Chiron databank?

Om te kunnen koppelen aan de Chiron databank zijn een aantal extra gegevens noodzakelijk. Deze gegevens ontvangen wij graag van u om te kunnen testen in de acceptatieomgeving van Chiron. Wanneer deze testen door Chiron zijn goedgekeurd wordt deze omgezet naar de productieomgeving en is uw Pitane Compact omgeving volledig gekoppeld op Chiron. Wenst u te koppelen? Gelieve dit door te sturen aan onze helpdesk helpdesk@pitane.nl.

Maandelijkse kosten vanaf

PITANE COMPACT

49 .95
 • Installatie
 • GATE12 portaal
 • Pitane Driver applicatie
 • Chiron koppeling

Contact opnemen

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen vanaf 08:30 uur tot 16:30 uur en op vrijdag tot 15:00 uur

Telefoonnummer

+31 (40) 74 40 545

Kantoor Eindhoven

Marinus van Meelweg 12, 5657EN Eindhoven

BEL ME NU