PITANE DRIVER

LIGHTMODE

Standaard wordt de Driver app geopend in lightmode. Via de instellingen van de app. is deze te wijzigen.

DARKMODE

Rijdt u veel in het donker, de darkmode is rustiger voor uw ogen tijdens uw nachtelijke ritten.

IN EEN NIEUW JASJE

In Q2 van 2022 wordt de Pitane Driver applicatie in een nieuw jasje gestoken. De applicatie wordt uitgebreid qua functionaliteiten, uiteraard blijven de functionaliteiten die u altijd al gewend bent geweest van onze Driver app gewoon beschikbaar.

DASHBOARD OVERZICHT

De Pitane Driver chauffeursapplicatie biedt alle functionaliteiten die u van een chauffeursapplicatie mag verwachten. Start een instaprit op basis van een meterbedrag of prijsafspraak, ontvang ritten vanuit de centrale, kijk eenvoudig naar uw voorplanning of historie opdrachten, zie uw ritstaten in en dienst gegevens en in geval van de juiste rol heeft u tevens de mogelijkheid ritten door te sturen vanuit de applicatie richting uw collega’s.

KLEINE KNOPPEN GROTE FUNCTIES

Op het dashboard vindt u tevens de chatberichten en QR-code knop terug.

Via de chatberichten ziet u alle chatberichten ontvangen vanuit de centrale of verstuurd richting de centrale van de afgelopen 24 uur.

Via de QR-code knop kunt u, wanneer u klant beschikt over een QR-code, deze scannen in de applicatie waarna de applicatie automatisch de juiste rit behorende aan de QR-code toewijst aan uw wagen en u de opdracht kunt uitvoeren zonder tussenkomst van een centralist.

CHATBERICHTEN

Eerder ontving u al notificatieberichten via de Driver app. De nieuwe Driver applicatie laat u ook de berichten inzien en kunt u reageren op doorgestuurde berichten of zelf een eerste bericht sturen binnen uw dienst.

De chauffeur ziet overzichtelijk zijn planning in, alles wat de chauffeur nog gaat moeten rijden.

Gereden ritten zijn door de chauffeur in te zien tot aan het einde van zijn dienst. Wanneer de dienst beëindigd wordt zijn de ritten niet meer in te zien door een chauffeur via de Pitane Driver applicatie en dient de chauffeur het portaal te raadplegen voor meer informatie.

VOORPLANNING EN HISTORIE

Een duidelijk overzicht van alle ritten die u moet gaan rijden in uw volgende dienst en de gereden ritten in historie van uw voorgaande dienst.

Een hoofdchauffeur heeft de mogelijkheid opdrachten aan te maken en direct in te schieten in het systeem.

Via de planning kan de hoofdchauffeur ritten inplannen op andere wagens en chauffeurs en direct aan deze wagens toewijzen. Zo hoeft uw centrale niet 24/7 bemand te zijn.

Download de applicatie

Menu opties

Alle opties zijn terug te vinden in het hoofdmenu. Nieuw in de Driver app. is het submenu met een dienstsamenvatting.

BEL ME NU