GROEPSVERVOER

DE MEEST EENVOUDIGE MANIER OM ROUTES TE MAKEN

Vernieuwd en razend snel en op een zeer eenvoudige manier zelf routes samenstellen. Voeg alle reizigers toe en laat de software de rest doen.

Met tal van functies is onze groepsvervoer module de juiste uitbreiding op uw Business Suite wanneer u gecombineerd vervoer rijdt zoals schoolvervoer, dagbesteding vervoer en overige groepsvervoer routes.

ROUTE VERSIEBEHEER

Met route versiebeheer kunt u eenvoudig aangeven vanaf welke datum een route dient te wijzigen van wagen en/of chauffeurs. De routes zullen vanaf ingang van de nieuwe versie doorgezet worden met de juiste wagen en/of chauffeur.

REIZIGER VERSIEBEHEER

Per reiziger kan een versie aangemaakt worden. De versie van een reiziger bepaald vanaf welk adres de reiziger opgehaald moet worden, naar welke locatie de reiziger reist en of de reiziger nog mee reist in het vervoer.

AUTOMATISCH NORMEREN

Bent u klaar met het bewerken of aanmaken van uw route? Geeft deze vrij en de software doet de rest. De normering en inschakeling van de route gebeuren allemaal op de achtergrond. Zo kan de gebruiker door met werken zonder te moeten wachten op het afronden van normering of inschakeling van een route.

ONDERBREKINGEN

Per route kunt u aangeven of er onderbrekingen op de route gepland zijn. Wanneer dit het geval is zal tijdens het inschakelen van de route rekening gehouden worden met de onderbrekingen en wordt de route voor de onderbrekende periode niet doorgezet in de planning.

VISUEEL PLANNEN

Het grootste probleem bij het plannen van routes is vaak de stratenkennis van de medewerkers. De tijd dat we alle ritten in een Excel bestand sorteren op postcodes is al lang voorbij.

Visueel groepsvervoer plannen is een uitdaging. Het eerste wat het systeem doet is alle vervoersstromen in beeld brengen per dagdeel, locaties of werkgebied. Eens dat in beeld gebracht is is het clusteren van ritten in routes meer een spel dan wetenschap. Elke cluster wordt automatisch bewaakt op aantallen, rolstoelgebruik en typische vervoerskenmerken zoals voorin zitten in de bus.

ROUTES MAKEN

Alle clusters worden verwerkt naar routes die automatisch in het groepsvervoerpakket worden opgenomen. Eens opgenomen in een route, verdwijnt de reiziger voor dat dagdeel van de kaart zodat dubbel inplannen in verschillende routes tot het verleden behoort. De achterliggende routegenerator herschikt automatisch alle reizigers in de meest optimale reisbewegingen maar handmatig ingrijpen en in- en uitstapposities herschikken kan nog steeds handmatig.

BEL ME NU