AUTOMATISCHE CENTRALIST

UW CENTRALE DRAAIT DOOR ZELFS WANNEER DEZE ONBEMAND IS

De automatische centralist zorgt ervoor dat uw centrale door blijft draaien in de vroege ochtenduren en laat in de avond. Of kiest u ervoor om de gehele dag de automaat te laten draaien? Geen probleem, door de automaat schakelaar in en uit te schakelen bepaald u zelf het moment dat de automatische centralist zijn werk moet doen.

DOORSTUREN VAN VOORPLANNING

Op basis van wagen voorplanning worden wachtende ritopdrachten automatisch doorgestuurd naar de juiste wagen wanneer deze een beschikbare dienst heeft.

HERAANBIEDEN VAN RITTEN

Wanneer de chauffeur buiten zijn wagen staat en daardoor de rit niet aan kan nemen zal de automatische centralist de rit opnieuw blijven aanbieden aan de wagen tot x minuten (instelbaar) na tijdstip gevraagd. 

NAZENDEN VAN RITTEN

Wanneer de chauffeur bezig is met het uitvoeren van een rit maar een nieuwe rit geboekt is die ook door de zelfde wagen uitgevoerd moet worden kan deze nagezonden worden aan de wagen voor uitvoering.

PAUZES DOORSTUREN

Maakt u gebruik van werktijden waarin pauzes geregistreerd staan? De automatische centralist kan de pauzemelding doorsturen aan de wagen op pauze tijdstip.

BEL ME NU