VISUEEL COMBINEREN

MAAKT COMBINEREN MAKKELIJK

Het grootste probleem bij het plannen van routes is vaak de stratenkennis van de medewerkers. De tijd dat we alle ritten in een Excel bestand sorteren op postcodes is al lang voorbij.

Met visueel combineren kan de planner alle losse elementen van een tijdsblok zien op kaart, de richting van de ritopdracht inzien en deze gemakkelijk door een paar simpele muisklikken of via een touchscreen met aanrakingen de onderdelen samenvoegen in een combinatie.

VISUEEL COMBINEREN NU OOK VOOR GROEPSVERVOER

Visueel groepsvervoer plannen is een uitdaging. Het eerste wat het systeem doet is alle vervoersstromen in beeld brengen per dagdeel, locaties of werkgebied. Eens dat in beeld gebracht is is het clusteren van ritten in routes meer een spel dan wetenschap. Elke cluster wordt automatisch bewaakt op aantallen, rolstoelgebruik en typische vervoerskenmerken zoals voorin zitten in de bus.

Alle clusters worden verwerkt naar routes die automatisch in het groepsvervoerpakket worden opgenomen. Eens opgenomen in een route, verdwijnt de reiziger voor dat dagdeel van de kaart zodat dubbel inplannen in verschillende routes tot het verleden behoort. De achterliggende routegenerator herschikt automatisch alle reizigers in de meest optimale reisbewegingen maar handmatig ingrijpen en in- en uitstapposities herschikken kan nog steeds handmatig.

BEL ME NU