WORDPRESS PLUGIN

LAAT UW KLANT BOEKEN VIA UW WEBSITE

De afgelopen jaren zijn veel websites gemaakt in WordPress, zo ook de websites van vele taxibedrijven. Draait uw website op WordPress? Dan hebben wij een extra toevoeging voor uw website. De Pitane WordPress plugin biedt uw klant de mogelijkheid direct ritten te boeken in uw Pitane omgeving op basis van vooraf ingestelde parameters.

TARIEF INSTELBAAR

Het is mogelijk drie verschillende tariefsoorten te gebruiken, voor elke wagensoort een ander tarief. Op basis van de opgegeven tarief ID’s wordt de prijs berekend en weergeven aan de klant tijdens de boeking.

KEUZE IN WAGENSOORT

De klant heeft de mogelijkheid om een taxi, bus of rolstoelbus te selecteren voor de boeking. Op basis van de wagensoort wordt de gekoppelde tarief ID gebruikt voor de berekening.

KLEUR INSTELBAAR

Omdat huisstijlen verschillen van elkaar hebben wij er voor gekozen de Pitane WordPress plugin volledig kleur instelbaar te maken. Zo kunt u de plugin volledig passend maken op basis van stijl van uw website.

DOWNLOAD EN INSTALLEER

De Pitane WordPress plugin is gratis te downloaden via onderstaande download knop. U heeft enkel nog een API key nodig welke communiceert met de Pitane API V3 om ritten te kunnen berekenen en boekingen te kunnen laten plaatsvinden. Beschikt u nog niet over deze API key? Neem dan contact op met onze helpdesk via helpdesk@pitane.nl.

DOWNLOADEN

Om te Pitane WordPress plugin te downloaden klikt u op onderstaande download knop. De Pitane Plugin zal als ZIP bestand gedownload worden.

INSTALLEREN

Ga naar uw WordPress omgeving en geef bij plugins aan dat u zelf een plugin wenst te uploaden. Upload de ZIP file en activeer de plugin na installatie.

INSTELLEN

Ga via de console naar de Pitane Setting. Hier kunt u alle gegevens van de plugin wijzigen zoals de te gebruiken Google API key, Pitane API key, tarief ID’s en kleuren.

BOEKEN

U dient enkel nog de shortcode toe te voegen op de gewenste pagina. Heeft u dit gedaan publiceer dan de pagina opnieuw en uw klant kan beginnen met boeken. 

ZELF DE PITANE PLUGIN TESTEN

Bereken en boek

1. Gewenst traject

Powered by Pitane Mobility

BEL ME NU