PITANE PALLAS

PITANE PALLAS, DE NIEUWE STANDAARD VOOR CHAUFFEURS

Bij het kiezen van hardware voor een taxivloot is het belangrijk om te focussen op betrouwbaarheid, prestaties en gebruiksgemak. Hoewel we geen specifieke merken of modellen verplicht stellen, willen we enkele hardware-opties aanbevelen waarmee we positieve ervaringen hebben opgebouwd. Onze aanbevelingen zijn gebaseerd op een combinatie van prestaties, duurzaamheid en waarde voor uw investering. We hebben goede ervaringen met de Samsung Galaxy Tab A7 Lite 4G variant. Voor het afdrukken van ritbonnen raden we de NETUM Bluetooth Thermal Receipt Printer aan. We adviseren te kiezen voor tablets met de laatste versie van Android. Hoewel we deze specifieke hardware aanbevelen op basis van onze eigen positieve ervaringen, zijn we ons ervan bewust dat elke taxionderneming uniek is. De uiteindelijke keuze van hardware kan daarom variëren op basis van uw specifieke behoeften en voorkeuren. Wat echter niet varieert, is de kwaliteit van dienstverlening die u kunt bieden door te investeren in betrouwbare, hoogwaardige apparatuur.

SAMSUNG GALAXy tab a7 lite 4g

De Samsung Galaxy Tab A7 Lite 4G goed tot zijn recht, vooral wanneer deze wordt gekoppeld aan geavanceerde Pitane Pallas tabletsoftware die speciaal is ontwikkeld voor de behoeften van de taxichauffeur.  Met ruimte voor een simkaart biedt deze tablet de mogelijkheid om te werken via een mobiele internetverbinding. Dit is ideaal voor een taxi, waar een constante WiFi-verbinding niet altijd gegarandeerd is.

MINIMAAL SCHERM 8.7 INCH

De Pitane Pallas software werd ontwikkeld voor een scherm van mininimaal 8,7-inch. Dat scherm biedt voldoende ruimte om navigatie en andere apps duidelijk te bekijken, terwijl het lichte gewicht van 371 gram de tablet makkelijk hanteerbaar maakt. De octa-core processor en 3 GB werkgeheugen maken deze tablet meer dan geschikt voor alledaagse gebruik, van routeplanning tot ritadministratie.

ANDRoid VANAF versIE 12

Om de beste prestaties, veiligheid en functionaliteit te waarborgen, raden wij aan om altijd de nieuwste Android-versie te gebruiken voor uw tablets in het wagenpark. Google brengt doorgaans in augustus of september een nieuwe versie van Android uit, en Android 13 waarop wij de Pitane Pallas software hebben gebouwd was daarop geen uitzondering. Nieuwere versies worden vaak geoptimaliseerd voor betere prestaties, maar let op. Wij adviseren altijd eerst even na te vragen of de Pitane Pallas software reeds ondersteuning biedt voor die laatste versie.

NETUM BLUETOOTH THERMISCHE PRINTER

In veel rechtsgebieden is het verstrekken van een ritbon verplicht. De combinatie van de NETUM-printer en Pitane Pallas zorgt voor geautomatiseerde ritbonnen, gebaseerd op de ritdetails die al in het systeem zijn opgenomen. Door de directe integratie met Pitane Pallas, kunnen klanten erop vertrouwen dat de verstrekte ritbonnen accuraat en up-to-date zijn.  De Bluetooth-functionaliteit maakt een naadloze en draadloze koppeling met tablets mogelijk, waardoor de behoefte aan omslachtige kabels wordt geëlimineerd.

BEL ME NU