OP MAAT APPLICATIE

BEGIN BIJ HET BEGIN

Onze standaard applicaties Pitane Arrive en Pitane Driver bieden voor veel centrales al voldoende functionaliteiten om uit de voeten te kunnen. Het enige wat bij deze applicaties regelmatig gebeurd is het onder white label uitbrengen van deze applicaties. 

WAT IS WHITE LABEL?

Wanneer u een applicatie onder white label afneemt pakken wij de bestaande applicatie en maakt hier simpel gezegd een kopie van en brengt deze uit onder uw naam, logo’s en kleurencombinatie in de Android en iOS stores. Uiteraard is dit niet zomaar een kopie, dit zou te makkelijk zijn.

Daarom heet het white label, een eigen label plakken op onze bestaande apps om zo toch herkenbaar te zijn voor uw klant.

EIGEN APPLICATIE EIGEN DESIGN

Wanneer u liever zelf een applicatie ontwerpt of deze samen met ons ontwerpt maken en zetten wij deze ook graag voor u in de store. Hiervoor wordt een plan opgesteld waarin eerst de mockups gemaakt worden, besproken worden waarna dan pas de ontwikkeling van de applicatie zal plaatsvinden.

Door in te schrijven ontvangt u meer
informatie over de Pitane software
zoals nieuws, updates en meer.

Bedankt voor uw inschrijving.

Er is een fout opgetreden.

Agendapakket van Pitane Mobility will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.