PITANE DRIVER

MEERDERE PROFIELEN

Wanneer u gebruik maakt van de Pitane Driver chauffeursapplicatie heeft u de mogelijkheid de applicatie te koppelen aan alle centrales die gekoppeld zijn aan de Pitane Driver applicatie. Met een unieke koppelcode koppelt u met het grootste de applicatie aan de gewenste centrale. Bent u zelfstandige en rijdt u voor meerdere centrales? Geen probleem, u kunt een oneindig aantal centrales koppelen aan de Pitane Driver applicatie.

DIENSTGEGEVENS

Wanneer u uw profiel gekoppeld heeft en ingelogd bent in de applicatie heeft u de mogelijkheid uw dienst te starten.

Na het starten van uw dienst, dit door de gewenste wagen te selecteren en een kilometerstand op te geven, wordt u zichtbaar in het backoffice en kunnen ritopdrachten toegewezen worden aan uw wagen. 

De volledige afhandeling van dienst start, rit aanname en afhandeling tot pauzemeldingen en diensteinde zijn via de applicatie door te voeren.COMMUNICATIE

Wanneer u uw dienst gestart bent via de Pitane Driver applicatie communiceert de applicatie met de gekoppelde centrale. Zolang u uw dienst gestart bent wordt elke minuut een GPS positie doorgestuurd naar de centrale. Dit voor berekenen van ETA/ETD tijden en terugkoppeling aan opdrachtgevers.

Daarnaast is de Pitane Driver applicatie volledig gekoppeld aan Chiron (enkel van toepassing in België). Alle benodigde gegevens voor Chiron worden via de Chiron koppeling gecommuniceerd naar de Chiron databank.FUNCTIES EN MEER

  • Registeren van instapritten en deze koppelen aan point of interests of vaste adressen.
  • Bij diensteinde de mogelijkheid al het contantwerk direct af te dragen via Tikkie.
  • Overzicht van alle vrije laadpalen in uw omgeving.
  • Eenvoudig een ritopdracht aanmaken en deze voorplannen op wagen en chauffeur.
  • Overzicht van treinstations en dienstgegevens.